Szállítás

 

Termékeinket a DPD futárszolgálat szállítja, hétköznapokon 8:00 - 16:00 óráig.
 
Szállítási díj:
0 - 9999 Ft közötti rendelés esetén 900 Ft.
10.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!
 
Az átvételkor a rendelés összegét Önnek a futár felé kell kifizetnie készpénzben vagy bankkártyával. Előre utalással fizetett megrendelés esetén Önnek a futár felé nincs fizetési kötelezettsége.
A megrendelésről kiállított számlát a csomagban találja.
 
Szállítási határidő:
A kiszállítást a DPD futárszolgálat végzi hétköznapokon 8:00 - 16:00 óráig.
A rendelés leadását követő munkanapon tudjuk Önnek a csomagot elindítani, amit az azt követő munkanapon szállít ki a futár. A csomag a rendelést követő 3. napon kerül az Ön által megadott címre.
A futárnak átadjuk az Ön telefonszámát, hogy ha esetleg nem találja a címet, nem talál otthon átvevőt, akkor tudjon Önnel egy másik időpontot egyeztetni. Kérés estén természetesen a telefonszáma nem kerül átadásra.
 
(Amennyiben nagy mennyiségű, nehéz terméket rendelt, kérjük, gondoskodjon segítségről, hogy minél könnyebben és gyorsabban lebonyolítható legyen az átvétel.)

 

Személyes átvétel:
Személyesen telephelyünkön vásárolhat nyitva tartási időben. Cím: 3300 Eger Rákóczi út 129.
Fizetési módok: készpénz, bankkártya 


Visszaszállítás feltételei
Önnek lehetősége a terméket visszaküldeni, amennyiben nem találja megfelelőnek.
A törvényben meghatározott elállási jog szerint 8 napon belül küldheti vissza indoklás nélkül az Önnek nem megfelelő terméket. Ebben az esetben a termék visszaérkezését követően utaljunk Önnek vissza a megrendeléskor kifizetett teljes összeget, a kiszállítás díjával együtt. A visszaszállítást Önnek kell leszerveznie, a szállítás díját Önnek kell fizetnie a visszszállítást végző cég felé.